Main Content

Right SIde Con

Sätt omdömen

* krävs

Har det fungerat bra för andra kunder är chanserna bättre att det kommer fungera bra för dig också.

Omdömen, kommentarer och snittomdöme är publika på hemsidan. Ju fler som sätter omdömen desto bättre fungerar systemet och det ökar drivkraften att arbeta med kvalitet. Ett gott omdöme från tidigare uppdrag är ju ofta den bästa marknadsföringen.

 

Uppdrag: att totalrenovera en vindslägenhet . Renoveringen omfattade bl.a. nytt kök och badrum . Vi hade mycket goda erfarenheter av Byggsum:s man : snabb , noggrann och lätt att samarbeta med och pålitlig. Vi kan verkligen rekommendera Byggsum.

Rolf Strömberg
Byggsum gjorde ett väl utfört arbete, i tid och på budget. Man kom när man skulle och körde på utan avbrott. Arbetet omfattade 1 badrum samt en toalett. Kan verkligen rekommendera Byggsum.

Petter, Enskede
God kommunikation, blev klar enligt tidsschemat och en realistiskt offert innebar att jag med gladje rekommenderar ovanstaende firma for badrumsrenoveringar.

Virtual Private Servers, Virtual Private Servers
Vi köpte gamla höga dörrar utan karmar. Byggsum hjälpte oss att snickra, bygga och måla karmarna på plats. Det var svårt att hitta ledig verkstad, väntetid var mellan 2-3 månader och dyrare än Byggsum. Så vi är tacksamma och nöjda med pris och tid. Vi köpte även trä element gömmare som passar in i vårt klassiska hus, Byggsum snickrade om varje elementgömmaren så att de skulle passa perfekt till varje fönster och element. Vi rekommenderar verkligen Byggsum vid snickeri och målning arbete. Skogsbrynsvägen 11- Huddinge

Behailu, Skogsbrynsvägen / Huddinge
Vi fick hjälp av entreprenören Byggsum att total renovera vårt badrum. Väldigt bra utfört från grund, vi fick även garanti på 10 år. Bilder som visar varje moment. Deras anställda var trevliga och gjorde jobbet på angiven tid. Även väldigt noggranna t.ex. hade vi hemma jätte gamla vattenledningar som entreprenören tyckte att de var bättre och säkrare att byta från källaren inte bara från badrummet. Smörblomsvägen 3 Upplands bro

Monir, upplands bro